iunie 19, 2008

Zodii şi sex

O mică prezentare, bazată exclusiv pe experienţa personală, a sexualităţii feminine în funcţie de semnul zodiacal.

BERBEC - Voluptate reprimată, libido mediu, pasivitate, docilitate, lipsă de imaginaţie. Singurul lucru bun... nu găsesc vreunul. Sper să am de ce reveni.

TAUR - Un motor greu de pornit dar care, pornit, cu greu se mai opreşte. Aparentă frigiditate, aparent control freak şi joaca de-a du-te'ncolo, vino-ncoace, şezi binişor, nu-mi da pace. Apoi, să te ţii. Definitely însă, femeia din taur nu-şi face din satisfacerea libidoului o prioritate. Ceea ce nu-mi pare nici onest, nici onorant.

GEMENI - Sex with a brain. Dorinţă, putirinţă, fără chichirez de gîlceavă, control, ludicitate rezonabilă. Şi totuşi... parcă e totul prea cu cap. Cerebralitatea erotismului la femeile din gemeni, odată sesizată, devine... descurajantă.

RAC - necunoscut.

LEU - OH, DA! Tot ce-şi poate dori un bărbat de la o femeie, la superlativ, cu o notabilă rezervă - excesul de inconstanţă, care poate deveni, prin redundanţă, contraproductiv şi chiar destructiv pentru armonia voluptăţilor cuplului.

FECIOARĂ - necunoscut

BALANŢĂ - necunoscut

SCORPION - dacă e de adorat vreo femeie doar pe aceste criterii, aceasta e femeia din Scorpion. Generozitate, ludicitate, lubricitate, dorinţă, constanţă, deschidere, pasiune. Partea neplăcută - uneori foarte neplăcută - este intensitatea cu care viaţa sexuală transcede în restul aspectelor vieţii.

SĂGETĂTOR - Cred că adevărata "zodie de foc" din perspectiva sexualităţii feminine e Săgetătorul. Pathos, implicare, dorinţă, putinţă, voluptate de numa'. Momente memorabile din viaţa mea. Atîta doar - e vorba de momente, iar focul e de paie.

CAPRICORN - minunat, nec plus ultra, pînă la partea cu controlul, mai manifest chiar decît ca la femeile din Gemeni. Asta pentru că nu e vorba doar de controlul de sine, ci şi de tentativele de control al partenerului. Plus niscai limite. Plus...

VĂRSĂTOR - Docil, deschis, febril, angoasant. Sexul apare ca Scilla şi Caribda - un blestemat de lucru pe care, din masochism sau resemnare, nu poţi trece. Cu toate acestea, implicarea afectivă compensează minusurile relelor stări de moment.

PEŞTI - Fix cum e carnea de peşte. Proaspătă, delicioasă, participativă, doză de sănătate, savurabilă în atît de multe feluri. Numai că... tot ca peştele, se strică repede.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce dragut ar fi sa tina povestea asta new age cu zodiile. Toti barbatii ar incerca, cel putin o data, o femeie scorpion (misterioasa, obsedanta) sau o leoaica (the famous bitchy-ass bitches :))si probabil pina la urma s-ar insura cu o capricoarna (din pura prostie).
O mentiune interesanta pentru un semn necunoscut autorelui (si eventual un indemn): femeia sagetator. Daca (in)stabilitatea sau posesivitatea si in general calitatile morale nu atirna prea greu - e vorba de sex, nu? - atunci sagetatoarea e pe podium. Calitati fundamental erotice ale ei: patimasa, curioasa, futacioasa (excitabila), comunicativa (fuck me!, fuck me! aw come ooon, do it harder).
Pam-pam.